Meny Stäng

Tack för årsmötet

Vi tackar alla som deltog i veckans årsmöte!

Tack för trevlig stämning, bra diskussioner/frågor och för de inkomna motioner. Motionerna besvarades i enighet med styrelsens förslag.
Vi tackar även Ulla Lindbom som lämnade styrelsen efter många år av trogen tjänstgöring. Ulla var under många år föreningens ständige sekreterare och har på senare år fokuserat på arbetet med trädgårdarna. Ersättare blev Göran Gustafsson, som suppleant.
Styrelsen har nu haft sitt konstituerande möte och sammansättningen och olika roller kan läsas på under Föreningen –> Styrelsen.

Den största förändringen är att Christer Pettersson överlämnar ordförandeposten (men kvarstår som ledamot) till Mats Hagström (tidigare sekreterare).
Christer har varit ordförande för föreningen i över ett decennium och vi tackar enormt för hans insatser. Årsstämman val av Christer som ledamot möjliggör att kan vara med och fullfölja garage/fastighetsprojektet och genomföra en god överlämning till Mats.

Mats Hagström, ursprungligen från Luleå, har bott i Björnö sedan 1991 och jobbar till vardags som VD från Trafikia. Med sin gedigna kunskap om Björnö och erfarenheter av styrelsearbete valde styrelsen honom enhälligt till ordförandeposten i det konstituerande mötet. Mats har tidigare varit sekreterare i föreningen, en post som nu tas över av Petra Henningsdotter, som ni känner igen från trappombudsgruppen och arbetet med trädgårdarna, två poster hon fortsatt behåller med stöd av andra ledamöter.

Vill också redan nu förannonsera att Höstfesten troligtvis blir av även i år efter sommaren! Vi återkommer med mer information när bokningar och dylikt bekräftats!

Tills dess önskar styrelsen er alla en fantastisk sommar med nära och kära!